Underbar skrivdag

Har lyckats skriva ännu ett kapitel i dag och nu har jag två nya kapitel inskrivna på datorn. Så underbart. Vad skulle jag göra utan Sophies inspirerande närvaro? Hon är helt underbar.

Hon lyssnar när jag pratar om mina små gubbar, kommer med förslag och stöd när jag behöver det. Med henne har jag pratat fram en massa kapitel som var osäkra och jag känner att romanen växer fram och bli stadigare och stadigare för varje dag som går. Det blir en tydlig utveckling på mitt språk och mina tankar kring historiens utveckling.

Just nu är jag helt kär i min berättelse, den är underbar och mysig och trevlig och jag älskar den.

/Kram T

trevlig första advent



God morgon.

Vaknade klockan åtta efter en dröm och hörde Sophies mumlande röst ute i vardagsrummet. Så jag tassade upp och gick in till henne. Satte mig i hennes säng och pratade ett tag, (den stackarn låter hemskt, hennes röst är alldeles hes). Sedan gick vi upp och ordnade med en mysig frukost som tog ett tag. 



Vi drack varm oboy åt knäcke med en massa grönsaker och avslutde med en varsin lussebulle. Tänk att vi kan klara av att ordna det så trevligt för oss i det här hemmet. Vi är riktigt duktiga.

Nu sitter Sophie och skriver på sin hemska scen och jag borde göra samma sak, ska snart ta tag i mit projekt igen, men först ska jag handla upp mina sista pengar, ack vad jag avskyr att vara fattig.

/ Kram T

En kreativ dag

Dagen har varit full av kreativitet. Jag har skrivit ett nytt kapitel på min roman och börjat på poetiken. Den är svårast, att formulera varför man skriver utan att flyga iväg åt alldeles för många håll. Det finns ju så många anledninga. Alldeles för många frågor och alldeles för många och långa svar.

Bara att ställa sig frågan varför man skriver kan ge upphov till flera sidor, vilket jag märkte ganska snabbt. Det blir lätt att jag broderar ut och fyller på hittar nya stigar och vägar jag kan ta. Hur ska jag kunna välja bort något, och ringa in det jag vill ha fram?

Jag hade det mysigt i alla fall. Jag och Sophie städade lägenheten ingående för att sedan mysa ihop vid köksbordet med choklad och cola. Ibland kan man behöva socker, speciellt när det är grått och trist ute. Vilket det varit hela dagen. Det var mörkt när jag vaknade och fortsatte vara så resten av dagen.

Men nu gör det inget längre, inte när dagen visade sig bli så bra i alla fall. Hoppas den blir lika bra i morgon med. Då är det ju första advent.

/ Kram T

Idol

Sitter och tittar på Idol med Sophie, det är första gången jag tittar på det, så bra är det ju inte.

 Men tyst, säg inget till Sophie då blir hon ledsen.

Vi ska bo ihop nu hela veckan, får väl se om vi lever på torsdag.

/ T

God morgon

Har precis ätit en frukost i ett blått sken i köket, nu har det blivit ljusare ute och det blåa har försvunnit. Drömde att jag åkte Finlandsfärja och allting var rosa. En hemsk hemsk mardröm. Inte det rosa men något obehagligt präglade hela drömmen trots att inget hemskt hände. 

Jag rymde från Christin, en vän till mig, och träffade trevliga nya vänner, köpte en ny dator och Emma vilade på rummet och fick sällskap av Christin som inte vågade gå runt på egen hand. 

Sedan var det hon som skulle hoppa ner i vattnet från båten, en självmordsbenägen tjej iklädd rosa. Det rosa skummet slog mot båten och himlen sprakade rosa och zigenarna dansade för pengar. Och jag gick tillbaka upp på båten med min nyinköpta dator. 

Förlåt lilla dator, du är så fin, jag ska inte byta ut dig än.

/T

Kväll

Biljetten är betald och jag är full av bullar. I morgon bär det av till Stockholm och Sophie, ser fram emot att träffa henne och den här gången ska vi ju bo ihop längre. Ska bara packa först, snart...

Vem försöker jag lura, jag lär packa i sista minuten som vanligt!

/ Kram T

Mys

Mamma bakar lussebullar och barnen leker. 

Idag umgicks jag med min bror Sebastian, vi spelade spel och busade, han är en trevlig pojke (16 år) och det är lätt att tycka om honom. Han är även kul att reta och mer än ett huvud högre än mig och tre gånger starkare.  Tänk att jag kunde bära omkring på honom för bara några år sedan.

Felicia min yngsta lillasyster var sjuk idag vilket resulterade i att vi pysslade tillsammans.

Felicias lila samling gubbar.

Nu är hon dock frisk den lilla satungen och för liv. 

/T



Min syster

Har suttit och läst min systers blogg idag och hon hade ett bra inlägg nu på morgonen om analsex. Hon har ofta bra inlägg och det  här handlade om att det är konstigt att bögar som har analsex är äckliga medan det är skönt att sätta på en tjej i röven. Vad fan röv som röv. Och jag håller med henne. 

Min syster är smart och hon har ofta starka åsikter när det kommer till provocerande ämnen och jag älskar det.  Och någonstans vill jag tro att det är jag som har haft ett så gott inflytande på henne under vår uppväxt. Hon är min favoritsyster och jag älskar henne.

Hon är bitsk och vass och rapp i käften, det är underbart. 

Och nu bör jag sluta innan jag upphöjer henne till skyarna.

/ Kram T

Röd himmel

Hemma igen. Var på stan med Jessica och inhandlade lite praktiska saker. Vi pulsade genom snön och halkade oss fram men det var trevlig. Det är alltid trevligt att umgås med henne och vi kommer bra överens nu för tiden. När vi var unga bråkade vi konstant, jag är glad att vi kommit över den fasen.

På hemvägen färgade skymningshimlen snön blå och jag vandrade runt i ett sagolandskap.  Gatlamporna tändes runtomkring mig och jag förlorade mig i tankar och fantasier, det var riktigt mysigt trots kyla och decimeterhög snö. Promenaden tog slut alldeles för tidigt och samtidigt precis lagom. Nu njuter jag av att sitta inne i värmen och bara vara.

/ T

Se det snöar...

Det snöar, svårt att missa. 
Hade lite kul och slängde ut katterna på balkongen, deras första möte med snö.

Är de inte bedårande!


Snön är spännande!

Fast på youtube

Har hängt på youtube i en timme snart. Det är lite läskigt hur jag sugs in i filmerna och tiden bara flyger iväg. Tyvärr går tiden inte tillräckligt snabbt. Jag väntar på att klockan ska bli sju så jag får skriva med Emma. Igår hade jag inte påträngande behov av att träffa henne men idag är det annorlunda. 

Här har barnen fördubblas och istället för två så är de fyra och fyra barn är som fjorton. Med andra ord så är det fullt hus. Deras röster dunkar innanför pannbenet och mamma gömmer sig i badet medan jag som nyss skrivet gömmer mig på youtube. 

Tyvärr tröttnar man på det med, i alla fall jag och nu vill jag göra något annat. Men väntandet förstör min ro. 

I morgon är det måndag igen och då är det inte långt kvar till onsdag vilket betyder att det snart bär av till Stockholm igen. Den här gången stannar jag längre. Blir ett intressant experiment. Får se om jag och Sophie klarar av att bo ihop när vi inte har någon skola att fylla upp våra dagar med.

Men vi kan ju alltid gömma oss i våra datorer.

/ Kram T

Onsdag

Trodde jag skulle vakna upp till ett fint lager snö men tji fick jag. Dock föll det fina snöstjärnor från himlen när jag vaknade men de lämnade inga spår efter sig och slutade snabbt.

Dagen är kall och frostig istället. Himlen täcks av fluffiga grå moln så det kanske blir snö senare idag. 

Har nyss ätit en god söndagsfrukost för mig själv och nu dricker jag kaffe, det kommer bli mer kaffe idag. Ska ju skriva på mina pojkar.

/ Kram T

Lördag



Äntligen hemma. Dagen började med att jag vaknade av att mamma duschade och jag insåg att jag sovit alldeles för länge. Tvingade mig upp och tog en stor kopp kaffe för att sedan börja dagen. Pappa och Nathalie kom förbi och vi åkte iväg för att handla på en massa olika ställen. 

I bilen pratade Nathalie och jag en del, vi träffas inte så ofta vilket är tur. Så bra kommer vi inte överens men den här gången hade vi kul. Jag handlade Emmas födelsedagspresent och småsaker till mig själv.

 
Jag och Nathalie som kommer överens



Sedan bar det hem till pappa där det bjöds på mat så nu är vi alla, fortfarande, mätta och glada efter den goda maten. om det är något pappa kan så är det laga mat. Även om han aldrig är nykter när han lagar mat, så det är ju tur att han inte gör det så ofta!
En full kock med koll!

Nu sitter jag ensam med mig själv och dricker ett glas cider, pratar med Emma och bara myser. Ensam är ibland alldeles perfekt.

/ Kram T

God morgon

Jag har förvandlats tillbaka till tonåren! Mina pigga dagar är över, då jag flyger upp ur sängen inte senare än nio. Nu skulle jag kunna sova hur länge som helst om ingen väcker mig. 

Tur att jag inte bor ensam!

/T

Hemma igen

  

Fötter, händer och nästipp är kall. Det är vinter, hua. 

Dagen har varit full av intryck och resan hem präglades av samtal som  alltid med Sophie. Det är mysigt att fläta sig in i hennes värld och analysera och tänka kring hennes karaktärer. Precis som det är trevligt att prata om mina och få henne att reagera på deras dumheter.

Tröttheten flätar sig in i mina tankar och jag glider in och ut mellan parallella världar. Vilket är skönt, jag behöver det just nu. Skriver med Emma, i knät har jag en mysig spinnande katt och snart blir det te. 

Dagen har varit splittrad men jag har fått igång tankeverksamheten och intresset för Caspers historia har vaknat upp igen. Jag har ju allt där, det är bara för mig att strukturera och börja skriva. 

Men först ska min lilla kortroman bli färdig. Casper kan vänta. Så i morgon bär det av ut i kylan för att leta upp ett nytt block. Mitt gamla tog praktiskt nog slut när jag tröttnat på det. Och sen ska det strukturerar roman.

/T

Torsdag

I kväll blir det TV för hela slanten och kanske ett nattligt samtal med Sophie. Vi ligger sömnlösa i ett varsit rum och borde ju kunna prata med varandra. Lite roligare kanske!

I morgon bär det av till Norrköping igen och en helg med intensivt skrivande. Kanske ska jag kunna få till en fika med kära systern och så kommer min andra syster hem för att besöka oss. 

Det lär bli fullt upp i helgen, hur fick jag för mig att jag skulle ha tid att skriva?

/T

Stockholm

Nu är jag här igen.

Sophie tog emot mig med renstädad lägenhet och nästan maten på bordet, så trevligt. Jag blev alldeles glad. 

Tänk vad lite som gör det.

/ Kram T

Onsdag

Frosten ligger vit på taket och det är snö i luften. Slutet av månaden närmar sig och det är snart december. Tiden flyger verkligen fram. Om bara några veckor fyller jag år,det som var så långt fram för bara en liten stund sedan. 

Snart bär det av till Stockholm och min platoniska hemmafru Sophie! Det är så trevligt att ha något att se fram emot när man reser. Förut var det en pina att ta sig ut till tåget men de senaste veckorna har jag blivit mött på tåget och nu blir jag mött i lägenheten. 

Vad ljust allt blir när man slipper vara ensam. (Ack, jag låter nästan lite förälskad^^) 

Nej nu måste jag fortsätta packa.

/ Kram T

Äntligen


Nu kan jag vila ut ett tag. Texten är äntligen färdigskriven. Nu ska den bara bli kommenterad och det är ju det värsta, att vänta på att bli ifrågasatt för vad man skrivit. Hur man har skrivit det och varför. Men förhoppningsvis blir texten bättre av det och det är ju vad jag strävar efter.

Så det är bara att hänga in där och stå ut, och så småningom blir det kanske en bok.

/ Kram T

Lila himmel

Katterna är vilda och lillasyster har vänner hemma, flickor runt elva är riktigt jobbiga. Jag har verkligen något emot småflickor och de här är verkligen inte de mest flickiga. Min syster är inte en som brukar umgås med flickor, hon leker mer med pojkarna och dem är jag van vid. De fnittrar inte hysteriskt eller fejkar en massa fåniga rädslor för att vara söta. 

Jag tror inte på ett biologiskt kön, att det styr ens beteende. Jag skyller fnittrandet helt och hållet på sociala strukturer. Varför man vill ha döttrar som beter sig så går dock över mitt förstånd. Jag tycker om min syster, hon hoppar inte högt för en spindel, hon läspar inte när hon vill ha något eller spelar dum.  Det kan ju för all del ändras men för tillfället är hon rak i sitt beteende och handlingskraftig. 

Min lärare skrev en bok som heter drottningflickan och på ett föredrag sa hon vad skillnaden mellan en prinsessa och en drottningflicka var. En prinsessa är en flicka som aldrig växer upp, som man skämmer bort och skyddar. En drottningflicka tar hand om sitt eget öde, och skapar sig själv. 

Där håller jag med henne. Och varför uppfostra en prinsess när man kan uppfostra en drottningflicka.

/ T

Ingen vacker frost

Kaffevattnet kokar, himlen är grå och det regnar ute. I morgon bär det av till Stockholm igen och jag ser för en gång skull fram emot det. Eftersom Sophie är där. 

I dag ska jag skriva, vädret är perfekt för det och jag ska bara kura ihop mig framför datorn och leta fram min egna värld. Gömma mig i sommarens dofter och det varma skenet från solen. Och lite skygga blickar som leder till kärlek. Den biten är svårast men också roligast när den blir rätt. När läsaren känner vad de känner och kan se hur intresset växer fram. 

Prestationsångest!

Men eftersom det är mysigt att skriva gör det inget, det får bli fel först och sedan rättas till, bara jag får ner något i text. 

/ T

Snölängtan


Frosten målar taken vita och himlen är klart blå. Uppkrupen i soffan med datorn och en kopp kaffe kommer jag på mig själv med att längta efter vintern. Jag är ingen vinterälskare, fryser vid minsta lilla minusgrad eller fuktförändring i luften. Jag behöver värme. 

Men vintern har en viss charm och det är kylan till viss del skyldig över. Det blir ingen snö på marken utan kyla, det kan snöa men är det inte minusgrader blir det bara en sörja av allt. Och det är tråkigt. 

Jag längtar till den frasande snön under skorna, hur de små flingorna smulas sönder och ger ifrån sig ett gnisslande ljud som ekar i tystnaden. Jag förknippar även snön med natten och ensamheten. Varm andedräkt som lämnar munnen, en klar måne som får snön att gnistra. En stor jacka att gömma sig i och stillheten som bara kan bli långt ute på landet.

Sedan går man hem och tänder en massa ljus, dricker varm choklad och läser en bok. Och har man sällskap så är det en fulländad situation. Jag är lättroad.

/ Kram T


Söndag

Är ensam i lägenheten med mina block och min dator. I morgon är det måndag och då är det snart dags att åka upp till Stockholm igen. Tiden går så fort och jag kan inte låta bli att tänka nu på alla dagar som kommer sedan. Inte är det några positiva tankar heller. Inget det här ska jag ha hunnit göra då. Utan snarare, det här har jag inte hunnit med.

Varför är jag så negativ? 

Det är ett av mina mest framträdande drag, mitt missnöje över allt. 

Jag har ofta långa diskussioner om det här med Emma och med mig själv, även med Amalia. Men jag lyckas aldrig komma åt kärnan i det hela. 

Jag har det bra, jag borde vara lycklig och nöjd och där börjar mina problem. Mitt missnöje grundar sig i känslan av att jag måste vara tacksam över att jag har det bra. Jag får inte vara missnöjd, jag får inte laga. Hela mitt liv har präglats av ett mantra som lyder; var tacksam.

Jag har aldrig lyckats vara det. 

För det mesta är jag missnöjd och arg. Det är min drivkraft för att leva. Sorgligt kanske men inte mer sorgligt än så många andras drivkraft, att få bli känd. 

Och jag är nöjd och glad. Innerst inne, någonstans där man inte ser det. Och det tack vare att min drivkraft är ilska, för den håller mig uppe. I motgångar och i trötthet, i vardagliga problem och i ensamheten. Ett litet nej nu djävlar, räcker långt.  Och det är jag tacksam över! 

/T

Hemma

Det är alltid trevligt att komma bort från Stockholm. Jag lämnade kvar Sophie där i sin ensamhet, stackars henne. Men hon lär nog vara produktiv och skriva en massa på sin roman. Önskar att jag var lika duktig som hon, men jag är alldeles för splittrad. 

Eller också är hon bara bättre på att fokusera. Jag vet ju att hon har en massa att tänka på hon med. Så splittrade tankar är ingen ursäkt. 

Mitt problem är nog mer att jag är rädd för att misslyckas. Om jag inte försöker så minskar risken med att misslyckas och jag slipper vara rädd.  Det är mitt problem och har alltid varit mitt problem. Många av mina syskon har  liknande problem. Släktlikheten är tydlig.

/T

Dags igen

Vaknade med en massiv förkylning som jag försökt bota med c-vitamin och ipren. Skulle bara vilja ligga i sängen och sova bort hela dagen men det går inte, snart ska jag ge mig iväg. Dags att åka tillbaka till Stockholm.  Det är inget jag ser fram emot idag. 

Men jag ser fram emot att träffa Sophie igen. Och resa med henne. 

Nej nu måste jag göra mig färdig, ska gå en hälsosam promenad till tåget och det tar tid!

/ T

Mys

Var på stan med min syster i dag. Det regnade hela dagen och vi blev dyblöta båda två men på något sätt lyckas Jessica behålla stilen medan jag bara faller samman. Inte för att jag hade någon stil till att börja med denna regniga dag men ändå.
Vi hade trevligt i alla fall, pratade strunt och fikade. 

Efter många besök i affärer och en blöt promenad kom vi hem till henne och jag fick träffa Gunnar (den nya kaninen) och titta på nya datorn. Helt bedårande båda två och pyttesmå.

Nu sitter jag äntligen hemma i värmen, nybadad och med rena kläder. Har svept i mig en kopp kaffe och lite yoghurt. Har precis läst Jessicas blogg och tittat på den gräsliga bilden hon tog som föreställer mig. Byxorna hänger fult, tröjan gör så det ser ut som om jag har gravidmage och jag är blek och glåmig. Vi är skönheten och odjuret ( jag är odjuret om det var någon som missade det!).

Nej, nu måste jag kontrollera mitt konto. I morgon bär det av till Stockholm igen.


/T


Bärhjälp!

Har handlat med mamma. Det blev sex påsar med varor som säkert bara kommer räcka i en vecka. Så går det när man har en tonåring! 

Nu är jag helt slut i huvudet, trött och utmattad. Att handla ska vara så omvälvande. 

Snart har jag min dejt med Emma!


Kaffe


Sitter i köket framför datorn med en kopp kaffe ( kaffe med varm vispad mjölk och en liten hint kanel) och stirrar ut genom fönstret. Höstlöven dansar runt i små cirklar i luften och himlen är alldeles blå. 



Jag är ensam i lägenheten, plockar undan efter tvillingarna i etapper och tittar på det jag borde skriva. Men mest läser jag andras bloggar, de som är fem gånger mer aktiva än mig eller mer. 

Jag tänker en hel del också. Tänker på en bok jag funderar på men inte får grepp om. Det skulle vara trevligt att göra den men jag har ingen aning om vad den skulle handla om. Har bara vaga idéer som svävar runt någonstans utanför mitt synfält. Där gör de ingen nytta.

På onsdag bär det av till Stockholm igen, jag har bokat så många biljetter till jul och nyår att sj tycker att det räcker nu, de är rädda för att jag ska köpa dem och sälja dem vidare. Paranoida djävlar, de borde verkligen känna till mina resvanor vid det här laget. Allt dokumenteras ju nu för tiden.  De borde fira mig, hylla mig, ge mig små presenter för att jag är en så duktig resenär. För att jag troget kommer tillbaka till dem om och om igen som en kuvad hustru.

Nej, jag får inte tänka på sj då blir jag bara sur. 

I och för sig blir jag lätt sur. Minsta lilla kan reta mig när folk inte sköter sig eller när någon uppenbart är orättvis. Dömande människor är det värsta jag vet och en av dem råkar vara min lärare. Ick. Sist kallade hon resten av min grupp för idioter eftersom de tyckte om min text. Varför?

Nej, nu tänker jag inte mer på henne eller sj. Det är onödigt. Solen skiner, jag har kaffe och nu är det mindre än en månad kvar tills Emma kommer hit. Värre kunde jag ha det.

/ Kram T 

Grattis Emma 24 år!

 Grattis Emma du förtjänar en riktig trevlig födelsedag. Hoppas du njuter riktigt ordentligt nu! 

Gårdagens alster

Denna blev till igår natt när jag hade abstinens.



Men vilka är det? Har ingen aning, den till vänster är nog min Casper, han är alltid med. Men den andre? Ingen aning.

/Kram T

Fars dag

Är på landet hos pappa och vill in till stan. Nu har vi firat fars dag men tydligen räcker inte det, nu ska man sittar här ute som gisslan hos gubben tills ikväll.

Tindra, hunden, ligger i en av sängarna och tittr ut genom fönstret, kanske ska jag gå en promenad med henne för att fördriva tiden ett tag och komma ifrån.  Vaknade vid sju i morse efter att ha sovit dåligt hela natten, orkar inte med att vara social så därför har jag gömt mig vid lillebrors dator.

Själv sitter han framför teven, det är trevligt att umgås tyst med honom utan några krav. Jag tror vi tycker om varandra!

/T

Jag har ett beroende

En kväll utan våra pojkar och det känns som om min hjärna ska explodera. Historierna spränger fram, överhettar min hjärna och ger mina nervtrådar kortslutning. Jag blir alldeles spattig och har svårt med mig själv. Vad ska jag göra, vart ska jag ta vägen? Rastlösheten i kroppen ger mig huvudvärk och gör mig lynnig. 

Jag har ett allvarligt problem.

Får ingen ro om jag inte får skriva om våra pojkar åtminstone en stund om dagen. Kaffe, visst vem behöver det? Ta bort kaffet men bara inte mina pojkar.

Hade besök av Zara idag. Vi pratade snusk, drack kaffe och åt kakor. Hon lever lika mycket i sitt huvud som jag i mitt och det var trevligt att kunna prata med samma referenser. Även fast vi inte har så mycket gemensamt så skapar vi oss liknande referenser på grund av liknande intressen och behov. 

Men nu vill jag ha mina pojkar, åtminstone prata om dem. Emma akta du bara, i natt kommer jag bara prata om Casper.

/Kram T 

Jag vill ha en flört

Hemkommen och nyduschad sätter jag mig framför datorn. Pratade med Sophie på tåget hem och en massa minnen dansade fram genom mitt huvud. (En hel del minnen om en kille som bör vara onämnd). Och tanken slog mig, jag vill ha en flört. En sån där oskyldig som handlar mer om själva flörtandet i sig och inte så mycket om något annat. En sån som smakar sommar och innehåller blå ögon.

Ringde Emma och berättade om min upptäckt. Så skaffa en då, var hennes svar. Ja, som om det skulle vara så enkelt. Mitt problem, till stor del, är att de människor jag umgås med under dagarna är figurer skapade av mig och således svåra att flörta med. 

Men det skulle vara trevligt att få vara så där småförälskad, le fånigt vid tanke på att träffa någon och se fram emot ett möte som kommer vara helt oskyldigt och kravlöst.                                                                                                                                                                                                                     

Så skaffa en då

Ja, kanske det.

/ Kram T

God morgon

Det är dimma ute och jag har varit uppe sen halv åtta. Varför vet jag inte, vaknade helt enkelt då och kunde inte somna om. Ska snart sminka mig och klä på mig, snart. Jag måste bara sitta och mysa med en kopp te och titta ut på dimman ett tag innan jag ger mig ut i den. 

Ska inte göra något vettigt idag men eftersom det är sista dagen i Göteborg på ett tag tänkte jag göra stan och sedan fika med Emma. Vi kunde ju dock valt en bättre dag att gå ut på, fast i och för sig är det en perfekt dag att fika länge på. Och det är ju inget som säger att man ska göra det vid köksbordet.

Ser fram emot att slösa lite pengar, sen kommer jag ju så klart ångra mig, när pengarna är borta i slutet av månaden.

/ Kram T

Måndag

Vaknade sent idag. Åt frukost med Amalia och gick sedan på promenad med henne.  

Nu sitter Amalia i sitt rum och arbetar med filmen som inte jag kan vara med i för att jag bor i Stockholm. Vilket bara är tur antar jag eftersom hon har ett utmärkt tre-tema som skulle förstöras om hon var tvungen att ha med mig i filmen. På så sätt slipper hon känna sig taskig om hon skulle behöva lämna mig ute om jag var här. 

På onsdag bär det av till Stockholm igen och allt börjar igen. Det känns lite som om mitt liv den här veckan haft uppehåll. Vilket har varit skönt men lite konstigt, här blir jag så passiv och svåråtkomlig. Dessutom känner jag mig mest i vägen, vilket är konstigt eftersom det ska föreställa vara min lägenhet. Men jag är ju inte här varje dag och mitt besök bryter upp deras vardagsrutin och det känns lite som om de måste tänka på mig för att jag är här.

Här har jag svårt att slappna av, speciellt eftersom Emma jobbar varje dag och jag blir ensam med Amalia och stör henne med min närvaro. Det är svårare att ta sig till stan, det är till och med svårt att sätta på datorn.

Nej, nu får jag sluta klaga. 

/ T


RSS 2.0